Szeretnél te is

 

meggyőző

 

webszöveget?

Ahhoz, hogy tele legyél álom-ügyfelekkel, két dolgot kell állati jól csinálnod:  
1. amit szolgáltatsz,
2. a marketing kommunikációdat.

Az elsőben biztosra veszem, hogy profi vagy.
A másodikra én vagyok az embered.

AJÁNDÉK E-BOOK

Hogyan adj el bármit online?

Akkor is, ha lábrázást kapsz az értékesítésnek még a gondolatától is, és semmiképpen nem szeretnél "nyomulós" vagy kínos marketing szövegekkel manipulálni embereket – de jó lenne végre megsokszorozni a bevételed.

Ha ezt a 4 lépést jól csinálod, megoldottad az online eladás és az ügyfélszerzés problémáját.

A helyzet

Az internet egy zajos hely...

Soha nem volt még ennyire fontos, hogy kitűnj a tömegből.
Ha nem tudod néhány pillanat alatt meggyőzően megmutatni, hogy ki vagy, mit csinálsz, miért bízzak benned, és miért vásároljak tőled, akkor dolgunk van. 

A jó szöveg nem kell, hogy hangos legyen. Elmúltak már azok az idők, amikor azzal lehetett érvényesülni, hogy gyorsabban, többet, olcsóbban ígérte valaki ugyanazt, mint a konkurencia.

Ma a weboldal-látogatók, a neten szörfölők, a videókat néző és podcastokat hallgató emberek már "kitanulták", hogyan adnak el nekik. Sőt, elég érzéketlenné is váltak rá – ami nem csoda, tekintve azt a nyolc-tízezer marketing üzenetet, ami naponta bombáz egy embert.

Hogyan tudod mégis elérni, hogy meghalljanak? 

Hogyan tudsz eljutni azokhoz, akiknek a te segítségedre, a te termékedre, a te tudásodra van szüksége?

Ebben tudok neked segíteni – jól működő online stratégiákkal és a megfelelő hatást kiváltó webszövegekkel.

Szilvi vagyok, marketing-szövegíró

Olyan webszövegeket, email sorozatokat és hirdetéseket írok, amik eladnak.

Ez kábé úgy hangzik, mintha egy anonim alkoholista marketinges találkozón mutatkoznék be, úgyhogy gyorsan szeretnék is hozzátenni valami fontosat:

A marketing-szövegírás nem manipuláció. Az a célja, hogy 1) kiválogassa a megoldásra éhes közönséget, 2) úgy mutassa be az ajánlatod, hogy akiknek szól, azok nagyon, nagyon akarják, és 3) elérje, hogy meghozzák a döntést, és megvegyék.

2008 óta foglalkozom az online marketing rengeteg területével, de gyorsan rájöttem, hogy a szövegírás mind közül a legnagyobb mágia.

Gondolj bele: ha képes vagy úgy szólni egy közönséghez, hogy azok megveszik, amit árulsz, az egy elég komoly szupererő (és téged is meg tudlak rá tanítani ;)).

Bátran vállalom, hogy vannak kedvenc ügyfeleim: legszívesebben a "segítőkkel" dolgozom: coachokkal, konzultánsokkal, trénerekkel és kreatív vállalkozókkal.

A siker sokszor tényleg csak a megfelelő szavakon múlik, és én szeretném, hogy te nagyon sikeres legyél.

Segítek neked sokkal több pénzt keresni azzal, hogy ellenállhatatlan ajánlatokkal és "anyám, ez gondolatolvasó" szintű szövegekkel vesszük le a közönséged a lábáról.

(ha ettől most el kellett nyomnod magadban egy APRÓ, ÁM lelkes sikolyt, mindenképpen beszéljünk.)

"...zseniális marketinges"

Két csoda! Az egyik, hogy életemben először sikerült megtapasztalnom, hogy egy Facebook hirdetés kiszámíthatóan működik, és pénzt, új közönséget és hasznoz hoz.

A második, hogy életemben először tapasztalom meg, hogy egy e-mail kampány után érdeklődők és vásárolni szándékozók keresnek meg.

Ez nagyon felemelő érzés! Hála Miller Szilvinek, aki zseniális marketinges!

Trajtler István 

Önismereti konzultáns és író

Te jössz!

Élj végre nagyon jól a tudásodból, a szakértelmedből, a szenvedélyedből

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim veniam nostrud.

Lorem ipsum dolor sit amet,

consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim veniam nostrud.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Labore et dolore magna aliquat enim ad minim veniam nostrud.

Segíthetek?

Te is tudsz hatásos webszövegeket írni!

(vagy rendeld meg, és megírom neked)

Ha olyan marketing-szövegeket akarsz (a weboldaladon, az emailjeidben, a közösségi médián és mindenhol), amik végre elérik azt a hatást, amit szeretnél, akkor két lehetőséged van:

1. Megtanulod, hogy hogyan kell ütős szövegeket írni, amik eladják a terméked vagy szolgáltatásod (és egy életre bebiztosítod magad vele, bármi is a szakmád)

2. Felbérelsz egy marketing-szövegírót, aki tényleg tudja, mit csinál – például engem.

 1.

Webszöveg sablonok és oktatóanyagok

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo.

 2.

Marketing és szövegírás szolgáltatások

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices gravida. Risus commodo.

ügyfelektől, tanulóktól

"Mindenre tudja a választ"

Szilvi nagyon gyors gondolkodású, azonnal megértette, hogy mi a problémám és mi lenne a célom. Nagyon jó megoldásokat kaptam tőle, hogy hogyan állítsuk össze a weboldalt, hogy az elérje a célját. Szuper lett az oldal, nagyon sok elismerést kaptam rá. Keresd meg, ha gyors és eredményes segítségre van szükséged.

Kasuba L. Szilárd // Műsorvezető

Könnyű tőle tanulni, mert annyira a természeti törvényszerűségekre bontja le. Nincs semmi felesleges vagy légből kapott infó egyetlen szavában sem a tanfolyam során, vagy a videókban.

Eddig csak egy-két ilyen géniuszt láttam egész életemben.

Gász Gabi // PR & Marketing Manager

Elmondtam, mi lenne a feladat, majd kaptam egy teljes stratégiát, hogy mit kell csinálnom ahhoz, hogy meg tudjam valósítani a céljaimat.

Akármit kérdezek, mindenre tudja a választ. Most van egy komplett rendszerem végre, és tudom, hogy lépésről lépésre pontosan mit kell tennem, hogy elérjem, amit szeretnék.

Kendra Tamás // Kereskedő

Hogyan adj el bármit online?

4 lépés, amit ha igazán jól csinálsz, garantált a siker.

Elmondom, mi az a néhány valóban fontos dolog a marketing-szövegírásban, amire fókuszálnod kell, ha sokkal több ügyfelet, eladást és bevételt akarsz.

Folyamatban...