Szeretnél végre lefogyni és energikusabb lenni?

Töltsd le az ingyenes diétatípus tesztet, és tudd meg, mivel tudsz látványos és tartós eredményeket elérni:

Egyél jól,

legyél jól!

Iratkozz fel az ingyenes 12 napos programra, és megmutatom, hogy néhány kis változtatással milyen nagy eredményt tudsz elérni:

Készen állsz életed legjobb formájára?

1

SZERETNÉM TUDNI, MIÉRT NEM TUDTAM EDDIG LEFOGYNI


Lehet, hogy már sokszor próbáltál változtatni, de úgy érzed, neked ez nem megy...
A szokásos módszerekkel nem is, mert azok annak a kis százaléknak szólnak, akiknek tényleg csak a túlevés a problémájuk. Nálad viszont lehet, hogy pont az a gond, amire nem is gondolnál...

Töltsd ki az ingyenes diétatípus tesztet, és tudd meg, neked mi a legjobb megoldás.

2

SZERETNÉK EGY LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE TERVET A FOGYÁSHOZ


Mindenki el tudja érni az ideális súlyát, de nem mindenkinek való ugyanaz a módszer vagy megközelítés. 

A személyre szabott program megmondja, mit egyél, mikor egyél, és mik azok a konkrét táplálékkiegészítők, amik a te esetedben segítik az egészséges és tartós fogyást. Kapj egy olyan programot. ami garantálja számodra a sikert.

3

ÁLLANDÓ SZEMÉLYES SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGEM


Ha folyamatos segítségre vágysz, ha szükséged van arra, hogy valaki fogja a kezed, és szeretnéd felpörgetni az eseményeket...

...ha jó lenne bevásárláskor tanácstalanul a hűtőpultnál álldogállva azonnali telefonos segítséget kapni, és mindig tudni, mit tegyél, hogy a leggyorsabban érd el a csúcsformádat, akkor neked szól a személyes tanácsadás.

Legyél energikusabb, csinosabb és fittebb, mint valaha

Üdvözöllek, XY vagyok, és elfoglalt édesanyáknak segítek visszanyerni a legjobb formájukat. 

Pontosan tudom, milyen érzés, amikor egy szál hajgumiban állsz a mérlegre, és titkon reméled, hogy megtanultál lebegni - de a kijelző megint elkeserít.

Tudom, milyen az, amikor lelkesen megveszed AZ edzőcipőt, teljesen eltökélve arra, hogy most aztán lekocogod (vagy legalább legyaloglod) azt a napi 5 kilométert. Vagy legalább kettőt. Végül a cipő a gardrób legmélyére kerül száműzetésbe, mert a puszta látványa is lelkiismeretfurdalással tölt el.

Aztán beszéljünk a nem túl olcsó "mostaztánlefogyok" táplálékkiegészítő programokról, aminek a feléig se jutottál, hiszen ha már befigyelt a pizza vacsorára, minek mellé a diétás shake?

Volt tojásdiéta rosszullétig, teljes két napig csináltad a legutóbbi 30 napos kihívást, és végül a régi farmered is kidobtad, amit évekig őrizgettél inspirációként...

Közben alig vonszolod magad végig a napokon, a bőrőd sem a régi, nem tudod rendesen kialudni magad, és egyre több nyavaja bukkan fel, amit egyszerűen betudsz az évek múlásának.

Két fontos dolgot szeretnék mondani:

1. Ennek nem kell így lennie.

2. A hiba nem benned van.


A hiba a rendszerben van. A csodaszerekben és a csodadiétákban, amik mindenkinek egyformán szólnak.

Ma mindenki azonnali eredménnyekkel kecsegtet, és mi elhisszük, hogy az létezik. Aztán amikor nem fiatalodtunk tíz évet, vagy nem fogytunk tíz kilót egy hét alatt, feladjuk.

Ráadásul – már bocs – butaságokkal etetnek bennünket, szó szerint. És mi megesszük, mert reménykedünk.

Vagy épp koplalunk, vagy az edzőterembe rohanva kimerítjük a szervezetünket, miközben olyan alapvető dologkkal nem foglalkozunk, ami valóban szükséges egy fitt és energikus test eléréséhez.

A helyzet az, hogy a te szervezeted teljesen egyedi. Nem arra van szüksége, amire nekem, amire a kolléganődnek, vagy amit az Instagram-celebek próbálnak elhitetni veled.

Nem te vagy az egyetlen, aki csalódott, szomorú, és közben bűntudatot érez, mert igyekszik, próbálkozik, és közben mégsem sikerül elérnie a célját.

Egy diétában nem az a lényeg, hogy hány kalóriát ettél, vagy hány percet szenvedtél az ellipszis tréneren. 

Ennél sokkal fontosabb az, hogy elmúlik az állandó fejfájásod, hogy már megint kifogyod a nadrágod, hogy reggel frissen ébredsz, és hogy akár kávé nélkül is energikusan tudsz végigcsinálni egy napot, mert JÓL VAN A TESTED.

Nagyon szeretném megmutatni neked, hogy a megfelelő információ birtokában, a neked megfelelő léptékben haladva, a rád szabott ételekkel és a te napirendedbe könnyen beilleszthető tevékenységekkel számodra is lehetséges elérni a legjobb formád.

Ha szeretnél ebből egy kis ízelítőt kapni, ha látni akarod, hogy is működik ez, kezdd a diétatípus teszttel!

Bónusznak küldök neked hasznos tudnivalókat a te diétatípusoddal kapcsolatban, hogy végre elindulhass egy sikeres és hatásos módszerrel.

Kattints a gombra, és töltsd ki a tesztet!

"22 kilót fogytam eddig"

"12 éve hiába próbálkozom azzal, hogy lefogyjak. Közben egyre több nyavalyám lett, még negyven se vagyok, de már úgy éreztem magam néha, mint a saját nagymamám. XY irtó kedvesen, de nagyon határozottan terelgetett engem abba az irányba, ami nekem is vállalható volt, és stabil eredményeket is hozott. 22 kilót fogytam eddig (3 hónap), és lassan elérem a terhességek előtti formámat. Nagyon hálás vagyok!"

Eza Neve
foglalkozás


"Meghozta az áttörést"

"Azért imádom XY-t, mert pontosan tudja, milyen a család és a munka mellett kínlódni az életmódváltással. Soha nem javasol olyasmit, amit ne tudnék megcsinálni, és nagyon motiváló, hogy törődik velem, és állandóan segít. Az ő rendszere hozta meg nekem az áttörést, eddig hiába próbálkoztam bármivel. Végre látom és főleg érzem a változást."


Eza Neve

foglalkozás


Töltsd ki a tesztet, és tudd meg, mi a neked való módszer!

Szeretnél sokkal jobb formába kerülni?

Töltsd ki a diétatesztet, és megmutatom, hogy kis vátoztatásokkal is el tudsz érni nagy eredményeket.

Utána 5 napig minden nap 3 kipróbált és bizonyított tippet küldök neked azzal kapcsolatban, hogy mit egyél és mit tegyél, hogy:

  • fittebb és energikusabb legyél
  • éveket tagadhass le a korodból
  • megszabadulj a fölösleges kilóidtól éhezés és fura diéták nélkül

Minden az első lépéssel kezdődik. 

DIÉTATÍPUS TESZT    |    TANÁCSADÁS   |    EREDMÉNYEK    |    RÓLAM   |    CIKKEK    |    KAAPCSOLAT

© Cégnév | 2022

Adatvédelmi nyilatkozat    |    Felhasználási feltételek

Folyamatban...